Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen power bankot ajánlanáto...

Milyen power bankot ajánlanátok? (Samasung galaxy J5)

Figyelt kérdés
Max 20k-t szánnék rá
2018. szept. 17. 15:35
 1/5 ThodEE GoD ***** válasza:
2018. szept. 17. 16:12
 2/5 A kérdező kommentje:
És a telóm jó hozzá? Bocsi ha hülyeséget kérdezek :D
2018. szept. 17. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Valóban butaságot kérdeztél, jó hozzá a power bank, és az egyik lehető legjobb a piacon. :)

Viszont a xiaomishop.hu-t messziről kerüld, sok negatív vélemény sugározza, hisz nem is a hivatalos webshop.

A hivatalos magyar Xiaomi webshop xiaomi.hu címen lesz elérhető megközelítőleg a hónap végére.

Rajtad múlik, hogy milyen kapacitásút szeretnél. Nyilván a nagyobb teljesítményű effektív nagyobb méretben, illetve súlyban is.

Szerintem egy 10Ah-s vésztöltővel is megelégednél, de amint írtam, neked kell eldöntened.

A xiaomi 10Ah-s power bankjával 2.5x biztosan feltudod tölteni a mobilodat 0-100%-ra, a 20Ah-s modellel pedig ~5x tudod feltölteni.

[link]

[link]

Ui.: Ez a lehető legmegbízhatóbb webshop erre a célra.

2018. szept. 17. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy már közel másfél éve használom a 10Ah-s modelljüket szinte napi szinten, és köszöni szépen, jól van.
2018. szept. 17. 18:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) engem meggyőzött úgyhogy meg is rendeltem.
2018. szept. 17. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!