Szerintetek jó telefon a samsung corby?
Sziasztok..!
Nekem van, és meg vagyok vele elégedve...!
Nekem a lényeg: tudjak vele telefonálni, és smst-t írni...!
Van benne kamera,fényképező(persze sok más telóba..),és érintőképernyős...én szeretem...! Tetszik maga a telefon..!
A DIVAT kedvéért, meg nem fogok 2 évenként új telefont venni...! 2 éve a corby volt nagy szám, most meg pl: az iphone...2 év múlva meg megint más, azt megint más és kész....! Én nem divatozok vele, én meg vagyok vele elégedve! :D :D
nem tudom hogy mi bajotok van a corbyval nekem is az van TÖKÉLETES méghozzá már 4 éves nagyon jó teló nagyon tisztán szól rajta a zene manapság más rengeteg gyönyörű hátlapot lehet venni rá pl:párducmintás.
sok kép ráfér van rajta bluetooth meg lehet változtatni a betűtípusát tök jóra viccesre és tök olcsó teló van rajta mértékegység átváltó világóra stopperóra nekem semmi bajom nincs az enyémmel.szerintem vedd meg nyugottan tök jó teló:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!