Kinek mi a véleménye, a vezetékes fülesről?
Figyelt kérdés
Nekem a 3.vezezetékes füleset rágat szét a nyuszim, és most hallotam a vezeték nélküliről, és gondolom azt nem tudja megrágnai. Szerintetek érdemes venni, könnyen müködik? És hogyan?2018. szept. 7. 15:28
11/12 anonim válasza:
"Jobb mint a vezetékes?"
Elviekben sem jobb, de a nyuszi legalább nem kagylózza le a rádiót :)
"mint a tv vagy a számítógép, töltőt is megrágja mert koptatja a fogát ezzel,"
Ezt nem is tudtam, jé milyen praktikus állat. Bár egy nyúlhoz képest a macska egy igazi távolságtartó arisztokrata :)
12/12 A kérdező kommentje:
Zoligyerek : szobába van fajtiszta macskám is, és ő ha látja a fülesnek a kábelét vagy a töltőt mozogni rögtön ráveti magát, és nehéz elmenni tőle, de de a számítógép és a tv kábele nem érdekli őket, ha nem mozog, de egyébként minden nyuszi, rágja az ilyen dolgokat, nem tudni miért, lehet számukra ez finom, de ami rágoka van bent azt meg nem rágja...
2018. szept. 8. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!