Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mitől nem működik a házimozi...

Mitől nem működik a házimozi rendszeren a rádió?

Figyelt kérdés
Diginél vagyok és optikai kábelt vezettek be. Nem tudom mióta és van-e köze hozzá, de tegnap bekapcsoltam a házimozi rendszert és egyszerűen egyetlen egy rádióállomást sem talál. Eddig ilyet még nem tapasztaltam. Van ehhez valami köze hogy a digi optikai kábelt vezetett be? Illetve 1000mbit/sec internetet írtak hogy ennyi lesz, rákerestem pár oldalra, de mindenhol max 100 volt a letöltés. Tudom, hogy az ezret soha nem éri el, de a 100 az reális??

2018. szept. 6. 19:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
ja, hogy mérted géppel is. Úgy tűnik, max 100Mb/s sebességre képes a géped hálózati kártyája, venni kell bele egy gigabitest.
2018. nov. 2. 11:24
 22/29 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a válaszokat! Igen, mértem számítógépen kábeles csatlakozással meg telón is wifin keresztül. Valószínűleg, illetve már szinte biztos hogy a hálózati kártyám miatt nem gyorsabb a netem, de lehet nem is fogok venni egy másikat. Ha letöltök bármit egy filmet pl. kb 5-10 perc alatt lejön, szóval nem látom értelmét cserélni. Mint ahogy valószínűleg a dvd lejátszóval sem fogok kínlódni, de akkor szinte biztos hogy amiatt ment el az adás mert behúzták az optikai kábelt??
2018. nov. 2. 15:29
 23/29 anonim ***** válasza:
Inkább attól, hogy megszüntették a korábbi analóg rendszert.
2018. nov. 2. 15:52
 24/29 anonim ***** válasza:
Bár a bizonytalan közléseidből nem lehet biztosat mondani. Még akár működhet is, az sem derült ki, hogy van-e valami beledugva az antenna bemenetbe, vagy nem, hiszen még azt sem tudod, mi az és hol keresd.
2018. nov. 2. 15:56
 25/29 A kérdező kommentje:
Semmi nincs bedugva az antenna bemenetbe...ahogy megvettem anno ezt a házimozit, beüzemeltem, működött, aztán egyszer csak már nem volt adás...:)
2018. nov. 3. 11:01
 26/29 anonim ***** válasza:
Akkor meg mi köze lenne ahhoz, hogy milyen kábel, optika van bevezetve? Annyira tartozik a témához, mint a vezetékes víz. Nem tudom miért nem jó. Talán mert elromlott. Részemről feladtam.
2018. nov. 3. 12:21
 27/29 A kérdező kommentje:
Hát gondolom attól, mint ahogy azt előttem is írták, hogy megszüntették az analóg rendszert...
2018. nov. 4. 11:27
 28/29 anonim ***** válasza:

A földi FM sugárzást egyáltalán nem szüntették meg. Akkor rengeteg autórádió is elnémulna. Az elképzelhető, hogy a kábelből kisugárzott, vagy maga a kábel antennaként szerepelt, ami az optikaival megszűnt.

De ha nem lennél ilyen tehetetlen, már dugtál volna bele egy darab drótot és akár szólhatna is.

Te az a típus vagy, aki egy izzót sem bír kicserélni otthon segítség nélkül?

2018. nov. 4. 13:53
 29/29 A kérdező kommentje:
Persze, igen, az a típus vagyok!
2018. nov. 11. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!