Mai napon vettem egy acer laptopot ami tök jól működik, csak Windows 8.1 van rajta és Windows 7-et szeretnék. Ha én feltelepítem a Windows 7-et akkor utána milyen drivereket kell telepíteni, és hogyan?
Csak a kezelőfelület a baj?
A Linuxban pont az (is) a jó, hogy számtalan felület közül választhatsz és azokat testre is szabhatod.
KDE, Gnome, Unity, Xfce, Lxde, Mate, Cinnamon, stb. Nagyon sok GUI van rá. A népszerűbbeket, mint a KDE akár teljesen Windows kinézetűre is lehet alakítani.
Pl: [link]
Milyen Linuxokkal találkoztál eddig?
Parancsolj, itt vannak hozzá a Win7-es driverek.
Én megértem, hogy nem akarsz Linuxozni, bármilyen játék rosszabbul megy rajta, és nincs MS Office (ami azért gond, mert a LibreOffice-ben vagy OpenOffice-ban elkészített dokumentumot a Word egy másik gépen elcseszettül nyitja meg).
13: Msoffice sokkal vacakabb, mint a Libreoffice (pl. Excel a CSV fileokkal nagyon nincs kibékülve), azon kívül az esetek többségében ugyanúgy jelenik meg a dokumentum, max az extra elemek esetén nem.
A játékokból a windowsra írt játékok _esetleg_ lassabbak lehetnek, de nem számottevően.
És ott van a Steam, egyre több Linuxos játékkal.
Én 10 éve Linuxozok és soha többé nem kell Windows.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!