Nem rég készítettem egy Youtube csatornát. (Telefonon) Valamiért nem jelenik meg a lejátszásilisták, névjegy stb. Miért lehet ez?
Mivel gmailos vagyok, a Samsungon is beléptem a Google Fiokomba és ott aktiváltam nem csak a gmailt, hanem egyéb Google szolgáltatásokat is, igy természetesen a YouTube-t is. És bizony felül a csatornám boritóképe alatt sorrendben megjelentek: Kezdőlap, Videok, Lejátszási listák, Csatornák, Névjegy.
Ha neked valóban van (sikerült) YouTube csatornád, akkor vagy gmaillal vagy más email cimmel sikerült Google Fiokot regizni és azon belül a Google YouTube szolgáltatását igénybe venni. Ha a Google Fiokon belüli YouTube-ra kattintasz, aktiválhatod és ugyanugy előjönnek neked is. De mivel Te telon készitetted valószinű a Google Play-n lévő alkalmazást töltötted le. Ez kicsit szűkiti a kört, én nem is használom, lehetséges, hogy az okostelora kifejlesztett alkalmazásnak nincsennek az általad igényelt funkciói. Mondom lehet. Csináld ugy, ahogy én és akkor minden előjön:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!