12v 2.7 amp töltövel tölthetem a 6v 12ah akumlátort?
"Nem értem mi a bajod ezzel?!"
Végül is 30 tonnás daruval is lehet menni TESCO-ba bevásárolni csak nem épp optimális.
Kb ez a baj a megoldásoddal.
nem ért hozzá, tönkreb@ssza az akkut - ha nincs szerencséje a töltőt is- és még neki áll feljebb, amikor értelmesen elmagyarázzák neki, hogy miért csinál hülyeséget.
gratulálok.
Én már csak trollkodok vele. Élőben az ilyen ügyfelet már ennyinek a negyedéért elküldenék az anyjába, ha ennyire ért hozzá. oldja meg...
Okoskodjál csak, egy nem megfelelő töltő könnyen nagy bajt okozhat. Még egy megfelelő töltő esetén is adódhat olyan szituáció, amit nem tud lekezelni. Az alábbi képeken egy időben nem cserélt, és zárlatossá vált akkut töltött egy amúgy jó töltő, nem is volt nagyobb az áram, mint kellett volna, csak az akku hibája miatt az egész az akku fűtésére fordítódott. A ház kilágyult, deformálódott, és pár helyen látszik, hogy a megolvadt és elcsöppent ólom majdnem átolvadt az akku házán. Megtaláláskori állapotban az akku tűzforró volt, és enyhén füstölt. De csak hajtogasd a magadét...
Helyes hogy el nyomtad magad haver!
🤣😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!