Milyen power bank-ot érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Már régóta gondolkozok azon, hogy vennem kéne egy power bank-pt, de mivel nem értek hozzá, így nem tudom, milyet érdemes.
Főleg csak utazáshoz használnám, vagy ha vészhelyzet esetén kéne. Nem kell semmi extrás, és lehetőleg jó áron szeretném megvásárolni. A pepcoban is láttam, onnan jó ötlet lenne venni, vagy inkább valami szaküzletből?
Illetve milyet ajánlotok?
Előre is köszönöm!
2018. aug. 19. 17:45
1/7 anonim válasza:
szia! én pont most kaptam egy "celly" nevezetűt, asszem a vodában vették a szüleim és csak pár ezer volt :) nekem bejövős
2/7 nemcso válasza:
Olyan kapacitásút vegyél, ami legalább másfélszerese a telód akksijának. Azzal egyszer nagyvalószínűséggel fel tudod közel nulláról tölteni maxig.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor ha iPhone 6s-em van (ami elvileg 1700 mah), akkor egy 2600mah-es power bank már egyszer legalább fel tudja tölteni?
2018. aug. 20. 20:17
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. aug. 20. 22:42
6/7 anonim válasza:
Szerintem amit a pepcoban láttál azt is megveheted mert végül is ugyanolyan power bank ,de ajánlom ha van euronics üzlet a közeletekben akkor vegyél egy 6000 mah-es varta power bankot nekem már egy éve az van és nem bántam meg plusz nem is kerűlt sokba (2000 ft).amugy sok szerencsét és jót válassz.;)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2018. aug. 20. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!