Miért nem utalták vissza a kártyámra a megmaradt összeget a szigetes karszalagomról?
Figyelt kérdés
Csak bankkártyáról utaltam a festipay rendszerbe, készpénzt soha nem fizettem be rá, mégis azóta sem kaptam vissza a pénzem pedig elvileg "automatikusan" visszautalják a Sziget vége után.2018. aug. 19. 00:34
1/2 anonim válasza:
Szerintem szeptemben 15-ig utalják vissza legkésőbb. Ezt írja az oldal: "Money topped-up through the app will be refunded by September 15 the latest."
és
"You can retrieve your money at any point from any Top-Up Point. The balance that remains on the wristband can be exchanged back to cash at any time during the opening hours of the Festival, but no later than Wednesday, 3pm."
2/2 anonim válasza:
Bankkártyára utalni NEM lehet, és bankkártyáról utalni sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!