Wayteq X920 -as GPS-emet hogyan köthetem PC-re?
Figyelt kérdés
Van USB kábelem!Csatlakoztatom is, de az XP-m nem ismeri fel!Havernak a Win7-en felismeri, de XP-n nem!Mit tudjak csinálni?Valamilyen programot kell letöltenem hozzá?2010. jún. 20. 22:38
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg az először ajánlott megoldja a problémát, mert az egy windows update és a win7-ben már benne van, de a te xp-be még nem.
3/7 A kérdező kommentje:
Na le szedtem azt az XP patch-et, de nem telepíti, mert magyar Windows-om van!Hol szedhetem le a magyar verzsót?Segítségedet és a válaszodat köszönöm!
2010. jún. 21. 07:39
4/7 A kérdező kommentje:
Nah megoldottam, magyar verzsót csak ki kellett választani és király!Most indjtom újra!Kösz megint!
2010. jún. 21. 07:46
5/7 A kérdező kommentje:
Megint nem sikerültFeltettem a patch-et, és a gépemen van az activesync 4.5!Érzékeli is, mikor hozzádugom a PC-hez Aa GPS-t, de nem tudok a memóriakártyában, sem a saját memóriában járni!
Tudnál segíteni?
2010. jún. 21. 08:05
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Wayteq x960BT esetében segített az első linken lévő XP patch (KB955704), ami az exFAT filerendszert telepítette.
Újraindítás után felismerte az eszközt és elérhetők lettek a meghajtók.
Köszi a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!