Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mièrt van ègett ìze az elektro...

SzLevi90 kérdése:

Mièrt van ègett ìze az elektromos ciginek?

Figyelt kérdés

Új porlasztòt tettem bele, amit àtitattam liquiddel, megtöltöttem rendesen, vàrtam pàr percig, beleszìvtam pàrat kikapcsolt àllapotban, majd bekapcsoltam, ès ègett ìze van a gôznek.

2 hete vettem, mèg új nekem a dolog, de mindent a leìrtak szerint csinàltam.

2018. aug. 15. 20:39
 1/2 anonim válasza:
Ki mostad mielőtt bele raktad az új párologtatót? Mert a liquid is át vehette a párologtató égett ízét.
2018. aug. 19. 20:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Kimostam. Megkérdeztem a boltban, ők se tudták. Új porlasztóval is ez a helyzet. Viszont arra jöttem rá, hogy más liquiddel kevésbé égett. A boltban vett egy fajta liquidet használva bele se lehet szívni, saját keverésűvel, bár érződik, hogy fűst íze van (nem az ízesítés miatt), de jóval kevésbé. Mindkettő 70VG-s.
2018. aug. 20. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!