IP kamerák és wifi-s mozgásérzékelők mennyire gyorsan küldik a jelet push üzenetben?
Ilyenekre gondolok:
A hozzá való mobilos alkalmazással használva, stabilan, gyorsan átküldik az értesítést a mobilra, ha mozgást érzékelnek?
Aha, értem. Igazából nincs különösebb hálózati terhelés, éjjel semmi nem terheli, egy ilyen kis méretű adatmorzsa el kell férjen, gondolnám én.
Igazából van egy-két raktár helység a ház körül, arról lenne jó tudni ha valaki, valami van ott, miközben az igazak álmát alszom nem egy nagy kaland, de azért venném a fáradtságot ha van ott valaki felkelnék egy lapáttal, meg kiengedném a kutyákat abba az udvar részbe, mégis legyen valami nyoma az eseménynek.
Erre jó lehet?
Nem a Te helyi hálózatod terheltsége a mérvadó, hisz az egy pár darab hálózati elemből áll, hanem az internetre amíg kijut az üzi és onnan hozzád. A szolgáltatók útválasztói, szerverei stb... amiken átmegy.
Ki kell próbálni, majd kipróbálom nekem van itthon több Foscam tip. kamera is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!