Mi lehetett az oka, hogy este szikrázott a hosszabbbító?
Írhattad volna, hogy mit dugtál bele, valami olyan zárlatos eszközt, ami azóta nem is működik egyáltalán?
Vagy lehetne csak érintkezési hiba is, kitágult, beégett hüvelyek, meglazult belső csavarok.
3.
Miközbe aludtam akkor kezdett el szikrázni,erre keltem fel.
A hosszabbító nem volt fekete
Ha terhelés alatt volt, akkor előfordulhat, hogy a belsejében lazult meg valami csavar.
Láttam már olyat is, hogy csak egy 40 W-os LCD TV volt bedugva egy hosszabbítóba, ami veszettül sercegett. Ha sötét lett volna, elvileg látszott is volna.
Tulajdonosnak mondtam, hogy tegyen be egy másik hosszabbítót, a régit nekem adta.
Utána azt felújítottam magamnak, mivel tetszett a négyszögletes formája, pont ilyenre volt szükségem. A rugalmas hüvelyek tökéletes állapotban voltak, csavaros rögzítések lazultak meg benne. A beégett felületeket gravírozóval felpolíroztam réztisztára, végül ráforrasztott vezetékekkel még jobban bebiztosítotam. Az többet már nem lazul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!