Lehet valami bajom ettől áramütéstől?
Ha a 230 V-os hosszabbítóba nyúltál, az nem 12 V, bár nem tudom, hogyan sikerült ezt összehozni.
Oldalt vannak védőföld érintkezői, ahhoz is hozzáértél, meg a fázishoz is?
Ha így történt, akkor sem lesz bajod tőle (mármint a konkrét esetben, nyilván nem úgy értem, hogy fogdosni kell), én is kaptam már ettől sokkal többet.
Vérrögképződéssel kapcsolatban (amire adják a vérhígítót) megjegyezném, hogy nagyon nem mindegy az áram útvonala a testben.
Ha két kéz között, vagy kéz-láb között záródik az áramkör (vagy bármi hasonló), az érrendszerben esetleg keletkező vérrög nyilvánvalóan lehet akár katasztrofális végeredményű is.
De ha csak egy ujjhegyében záródik a "kör", az ilyen szempontból nem igazán tűnik veszélyesnek.
Mindamellett valóban úgy illik javasolni egy nyilvános fórumon, hogy orvoshoz kell menni, a 100 % biztonság érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!