Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem kér a telefonom pin...

Miért nem kér a telefonom pin kódot? Eddigi használatoknál mindig kért. Mit tudok tenni, hogy ismét kérje? Befolyásolta az, hogy egy másik telefonba beállítottam, hogy ne kérje?

Figyelt kérdés

Kivettem, és átraktam másik telefonba ahol dupla sim kártyát is lehet használni, ott kikapcsoltam a második sim kártya pin kódját, tehát, hogy csak az elsőt kérje, és használható a telefon.

Viszont, most hogy visszaraktam a sim kártyámat a saját telefonomba, nem kér pin kódot felkapcsolásnál.

2018. aug. 9. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, befolyásolja.
2018. aug. 9. 18:04
 2/2 anonim válasza:
100%
persze hogy befolyásolja. Ugyan az a sim így természetes. A beállításoknál simán csak állítsd vissza és kész is.
2018. aug. 9. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!