Hol cseréltessek elemet az órámban? Egy sima órásnál kicseréltethetem, vagy szervíz kell?
igen, bármelyik órás kicseréli, de azért be kell látni, hogy a "vízálló" kategória egy nagy parasztvakítás.
hétköznapi felhasználónak gyakoraltilag semmi szüksége nincs a "25, 30, 50...s.t.b." méterig vízálló órára.
nem valószínű, hogy a fürdőkádban is a karodon hagyod az órát, vagy ha igen akkor sem tudsz elég mélyre merülni :)
bőven elég az ú.n. cseppálló kategória.
szóval nyugodtan kicserélheted magad - ha van egy pici kis műszaki érzéked.
ha búvárkodsz, az egy más kategória, de akkor úgyis valódi nyomásálló órát veszel...
Én pórul jártam az órással..
Párom kapott karácsonyra, egy drágább árkategóriájú órát ami 30m vízállóságra volt minősítve, strandszezonkor villogott is vele, hogy órában pancsikol... Nyár végefele elvittem elemet cseréltetni, és a következő "pancsizásánál" bepárásodott! Még azóta se száradt ki... Az órás nem vállalja érte a felelősséget.
Szóval kétszer is meg lehet gondolni, hogy hova is kell vinni az órát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!