HKO123 kérdése:
Milyen fajta ebook-ot ajánlatok, és hol tudnám beszerezni?
Figyelt kérdés
Az egyik tanárom ajánlotta nyelvtanulás miatt (Kindle-Amazon), de én nem nagyon értek ezekhez. Milyen fajta lenne a jó, ami árban nem haladja meg a 100-150 eurót? Esetleg oldal ahonnan lehet rendelni, vagy hely, ahol lehet venni? Akinek van kedve komolyabban véleményt írni, vagy segíteni, az írhat üzit is,hálás lennék érte.
Előre is köszi a válaszolóknak.
2018. aug. 6. 21:13
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Telefonon minden megoldható szerintem.
3/7 anonim válasza:
Megoldható, csak olvasni közel sem olyan praktikus telóm...
5/7 anonim válasza:
Egyrészt a jóval kisebb képernyő, másrészt a kijelző, harmadrészt az üzemidő miatt.
Anno én is olvastam telefonon, de sokkal jobb mióta ebookom van
6/7 anonim válasza:
Akkor max azoknak, akik órákat akarnak olvasni töltés nélkül (merthogy az ebook formátumok kijelzőfüggetlenek), nem olyasmit olvasnak, aminél jó lenne a kijelöl-rákeres és nem kellenek színek. Aki nem szaporítaná a kütyüket, nem ragad bele órákra a ponyvába, színekkel prezentáló ábrákat szeretne megfejteni, nem akar konvertálgatni, annak teljesen jó a telefonja, főleg ha valamelyik direkt nagyakkus nem túl csúcsmodell az a telefon. Nyelvtanulásra meg pont nagyon jó appok vannak telóra.
7/7 anonim válasza:
Ha megkérdezed mi a különbség akkor szerintem te sem láttál még e-ink kijelzőt.
Amúgy én is a Kindlere voksolnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!