Ki tud egy jo torrent oldalt, de ne elofizetesest!? Es ne winrar-ba adja meg a letoltott cuccot?!
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 08:56
1/18 anonim válasza:
Öhhh... Mi a baj a WinRar-al? Szerintem egy hasznos progi. Na de torrent oldal... www.torrentz.com itt mindent megkaphatsz. Ha magyar kell, akkor a legjobbakra kell meghívót szerezz.
2/18 A kérdező kommentje:
sajna de kosz
2010. jún. 20. 09:16
3/18 anonim válasza:
5/18 anonim válasza:
Nem hallottátok? A legtöbb magyar torrent oldalt lefoglalták a rendőrök mert razzia volt! köztük az nCore-t is.
6/18 anonim válasza:
ja, mellesleg csak azok nem szeretik a winrar-t akik nem értenek hozzá, pedig józan paraszti ésszel és minimális olvasni tudás és google mellet is könnyű rájönni hogy kell csomagolni
7/18 anonim válasza:
www.bigtorrent.eu - ez tök jó!!!!!!!!!!
8/18 anonim válasza:
***** ez nagyon jó de meghívó kell hozzá.
***** ez nem olyan jó de rendes fájlban tölti le.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
9/18 anonim válasza:
Én is a Bigtorrentre szavazok, és meghívóval is szolgálhatok, ha kell.
A rar fájlokat pedig én sem szeretem, mert feltöltéskor, ha meg akarsz nézni egy filmet, kicsomagolás után ott kell hagynod a rar-okat, ami csak pluszba foglalja a helyet.
10/18 anonim válasza:
attol függ mit akkrsz letölteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!