Digitális szobahőmérő mi baja van?
"Ezt szándékosan gyártják ilyenre hogy 3 év után ki kelljen dobni ..."
Nem, szándékosan 2 évre készítik, de a tiéd valahogy tovább bírta.
Az a bosszanantó hogy ilyen mikrocsipes zsar és nem tudod javítani mert nincs benne mit.
Bele van programozva két év aztán dobd ki a kukába ,á mi az 3 ezer ft az nem pénz és a garancia is lejárt.
Újjabb hírek vannak. Még jó hogy nem dobtam ki csak magára hagytam (szerencsére mert a többi HAMA márkájú termékeknél úgy kiakadtam hogy kalapáccsal vertem szét őket miután tönkrementek).
Gondolom megijedt a szemét és reggelre vírradóra megjavult , ugyan fareinheitben mutatta a hőt de az átkapcsolás is elsőre ment .
Lehet hogy mesterséges intelligencia van beépítve és játszik az idegeimmel. Lehet hogy pár nap és megint nem lehet visszakapcsolni és mérni sem fog.
Mondhatnánk hogy a nagy kánikula miatt bolondult meg ,de szerintem egy hőmérőnek nem nagy kunszt 35 fokban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!