Az xbox on tobb gyilkolos/fegyvers jatek van, a ps en meg tobb sport jatek van?
az xbox on tobb harcos jatek van mint a ps en ?
a ps en meg tobb sport jatek van mint a xbox on ?
ezt valahol olvastam es kivancsi vagyok hogy ez igy van e mert majd szertnek venni egy konsolt
A játékok legnagyobb része mindkét konzolra ugyanúgy megjelenik. Egyedül az exkluzív címek mások.
Arányaiban szerintem ugyanaz a felhozatal (pl a legtöbb sportjátékot az EA adja ki és ők mindent megjelentetnek az összes platformra).
Ha el akarod kerülni az erőszakos játékokat akkor a PEGI besorolás betartásával ezt könnyen megteheted. Minden programon rajt van, hogy melyik korosztálynak való. Persze ezt a szülők kb soha nem tartják be :S
Hát így ezeket az állításokat még soha sem hallottam. Először is manapság ami nem versenyzős, sportjáték vagy szimulátor az szinte mind harcolós/ölős. Olyan gépet nem tudsz venni ami játékainak 90%a nem arról szólna hogy le kell verni a másikat.
A sportjátékok meg abszolút multiplatformok, minden gépre vannak, az xboxnak talán annyi előnye van, hogy több autós játék jön ki rá és van rajta egy olyan lehetőség, hogy ha előfizetsz 6000Ft/év-ért az "EA Access"re akkor minden, nem a legeslegújabb EA játékkal annyit játszol amennyit akarsz és abban elég sok sportjáték van. A legújabb EA játékok általában 6-10 hónapon belül mind bekerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!