Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit tegyek a rossz pixel ellen?

Mit tegyek a rossz pixel ellen?

Figyelt kérdés

Tegnap óta jelent meg egy vörös pixel a laptopom képernyőjén, és hiába próbáltam egy 1 órás stuck pixel videót lejátszani, nem tűnt el.

Ami érdekes benne hogy csak sötét színen jelenik meg, ha a képernyő fehér nem látszik (ha például szürkés akkor már igen).

A másik érdekesség hogy ha screenshot-ot próbálok róla készíteni akkor semmi körülmény között nem jelenik meg.

Mi a megoldás hozzá? Egy FHD monitoron meglátszik nagyon az ilyesmi és nem tudok hozzászokni.

2018. júl. 21. 11:23
 1/3 A kérdező kommentje:
FONTOS: Ahogy közben tartom az ujjam körülötte eltűnik, de ha nem nyomom a monitor visszajön.
2018. júl. 21. 11:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem javítható, csak kijelzőcserével vagy laptopcserével.

Valamikor nekem is volt egy monitorom, igaz nem volt annyira feltűnő pixelhibája, de kezdetben jobban zavart maga a tudat is, később meg már észre sem vettem.

2018. júl. 21. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:

"hiába próbáltam egy 1 órás stuck pixel videót lejátszani, nem tűnt el."

Az kb 0.0001%-ban segít.

"Ami érdekes benne hogy csak sötét színen jelenik meg, ha a képernyő fehér nem látszik (ha például szürkés akkor már igen)."

Ja, ha egy világító pixel körül a többi nem világít, az elég feltűnő.

"A másik érdekesség hogy ha screenshot-ot próbálok róla készíteni akkor semmi körülmény között nem jelenik meg."

Ebben nincs semmi érdekesség. Nem a videókártyában keletkezik a hiba.

2018. júl. 21. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!