Hazafi gyerek kérdése:
Miért hozza elő a 0 megnyomásával a CONSOLET A COUNTER STRIKE 1:6-ban?
Figyelt kérdés
AZ a problémám a counter strike 1.6-tal, hogy ugye a 0 lenyomásával lehet előhozni a consolet.Ezt én is tudom.csak hogy a szervereken a 0 van kiírva hogy azzal lehet kilépni bárhonnan (pl: fegyver menü), és ugye amikor én beírom a nullát,akkor a console fog megjelenni.Valaki ha tud segíteni nekem , akkor nagyon megköszönném hogyha elmondani mit tegyek ilyenkór. VÁLASZODAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM =).2018. júl. 20. 11:35
2/4 anonim válasza:
megnyitod a cs mappát, azon belül cstrike mappa, config.cfg-t megnyitod, és bind "v" "toggleconsole"
3/4 A kérdező kommentje:
szia bementem a fájlokhoz és sehol sem találtam a counter strike mappát ilyenkor mi a teendő???
2018. júl. 20. 12:31
4/4 anonim válasza:
akkor csak simán írd be játékon belül a konzolba hogy: bind "v" "toggleconsole"
és akkor nem a 0-val nyitod meg onnantól, hanem a v-vel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!