Mozgásérzékelő 220 v hálózatira be lehet kötni 12 v-os akkut fog működni nem rontom el. Ki tudja biztosan?
De akkor ennek ez lenne az illő módja:
"Nem magyar én azt kérem válasz, koszi."
A kérdező a riasztó tápegységével párhuzamosan akarja kötni az akkumlátort.
Működni működik, de az akku nem szereti, ha puffer kondenzátorként üzemel, bármikor megadhatja magát, főleg, ha a táp elfüstöl és kiadja a 25 Voltot az akksinak. érdemesebb akkutöltős tápegységet használni, vagy a riasztó battery bementére kötni az akkut.
Elsőnek ment a like :).
Fórumokon vannak ilyen kérdések, amit a kérdező a saját nyelvén jól megért és azt hiszi, mindenki számára nyilvánvaló.
Szakember meg elolvassa és az élettapasztalatában látott ezernyi variációk filmje lefut a szeme előtt, miközben találgatja, hogy most mit is akar ez a kérdező voltaképpen?
Akkor jön esetleg az, hogy rajzold már le, szakember abból érd, nem a dumából.
Na, azután abban a rajzban sincs köszönet, ismerjük már az ilyen "rajzokat".
Plusz még ehhez jön, hogy én például könyveken nőttem fel, ahol voltak vesszők, érthető mondatok, nagybetűk és más hihetetlen dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!