Nyomtatót szeretnek venni de nem ertek hozza?
arukereso.hu
Ha megvetted, akkor a használati utasításban leírják, hogy hogyan kell beüzemelni.
Ha nem akarsz az utántöltéssel bajlódni, akkor a canont nem ajánlom, mert abba rohadt drága a patron.
Amikor én vettem nyomtatót azt láttam, hogy az olcsó gépekhez való patronok voltak a legdrágábbak.
Ha nem értesz hozzá kérd meg egy ismerősöd, hogy segítsen. Mindenképpen nézzetek meg 3-4 típust a patron árakkal együtt.
Na látom az előttem lévők nem igen túlozták el a válaszadást, én talán tudok többet segíteni :)
Az USB-vel csatlakozás már alap minden nyomtatónál, ahogy az is, hogy színesben is nyomtat, így ezeken ne is stresszelj :D Van a nyomtatónak egy szoftvere, amit illik feltelepíteni a gépre, mikor csatlakoztatod. Ez általában a karbantartás miatt szükséges, illetve a könnyebb szkennelésért például.
Milyen nyomtatót? Én körbenéznék kicsit a piacon. Ajánlották az árukeresőt, nézd meg az adott nyomtatóba milyen fajta patron kell, és nézd meg annak is az árát. Az én 10 éves Canon nyomtatóimba 8 ezer forint a fekete, 12 ezer forint a színes patron. És ráadásul olyan sunyi, hogy csak fekete patronnal el sem indul. Nézd meg, lehet a HP-val jobban jársz, láttam már 3 ezer forintért patront az újakba. Egy személyes vélemény: szerintem ahogy öregszik egy nyomtatóba való patron, úgy emelik az árát, ezzel ösztönözve téged egy új nyomtató megvásárlására, amibe néhány évig megint olcsóbb lesz a patron. Tehát lehet, hogy nem feltétlen a legdrágább nyomtató lesz a legjobb választás. Én nem ki túl sok pénzt nyomtatóra.
21/f
Tintasugaras vackokkal sokat szívtam, pacsmagoltam, míg 2005-ben vettem egy Xerox Phaser 3121-et, itt virít még most is, onnan tudom a típusszámát.
Igaz, hogy csak feketét nyom, de legalább működik, amikor kell, soha nem szárad be. Ez olyan fajta, amibe tonerport is lehet utántölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!