Hogy tudnék blogot népszerűsíteni?
Egy könyvet kezdtem el angolról magyarra fordítani, azt fogom ott fejezetenként feltenni. Még magyarul nincs meg. Hogy tudnám elérni, hogy olvassák?
Lehetőleg mindenféle fizetés nélküli hirdetésre gondoltam.
Előre is köszönöm a vláaszaitokat! :)
Itt?
Könyves oldalak,facebook...
Dehogy lesz!
Rajongói forditás!Amig nem pénzért árulod,nincs gond!
>>Dehogy lesz!
Rajongói forditás!Amig nem pénzért árulod,nincs gond!<<
De bizony van gond! Olyan nincs, hogy rajongói fordítás. Vsak kalózfordítas. Van neked fogalmad arról, hogy egy hivatalos fordításnak mennyi lektoráláson és kézen kell átmenni és megfelelni, mire megkapja a zöld utat? Például nem csorbulhat a mű élvezete mondjuk pongyola fogalmazással.
Jobban jársz, ha nem publikálod, ugyanis az már a második szerzői jogsértés lesz.
Köszönöm szépen a válaszaitokat, ment a zöld kéz. :)
Ha kíváncsiak vagytok: [link]
Az első oldal elolvasásánál megfogalmazódott bennem a kalózfordítások első számú hanyagsága: a lektorálás hiánya. Egyetlen oldalnyi terjedelemben számtalan apró-cseprő hiba van. Ezek központozási és tipográfiai hibák (kettőspont hiánya, kötőjel használata gondolatjel helyett stb.)
Azért egy szövegszerkesztőn nem ártana átfuttatni az állományt, mielőtt publikálod, és ha már nincs lektorod, alaposan átolvasni, a hibás vagy hiányzó karakterek cseréjét pedig makróval elvégeztetni.
#8 Köszönöm a válaszod! Gondoltam, hogy lesznek benne hibák, megpróbálom jobban átnézni. :)
#9 Örülök, hogy tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!