Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nektek is fel van téve a...

Nektek is fel van téve a számitógép 100-as hangerőre ha fejhallgatót használtok? Lent részletezem:D

Figyelt kérdés

Nagyon fura nekem,hogy ha simán hangszóróról megy a gép akkor 2-es hangerő is sok (éjjel mondjuk) ,de amikor fejhallgatót használok akkor 60 körülire fel kell tolnom ,de ha hangosan akarok pl zenét hallgatni akkor már kell a 100 (de néha kevésnek érzem).

Több fejhallgató/fülhallgatóval is próbálkoztam,mindegyiknél ugyanez van

2018. júl. 13. 18:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor viszont nincs ebben semmi fura, a számítógépek vonalkimenetének nincs különösebb terhelhetősége, épp csak elbír egy passzív fülhallgatót. De nagyon kihajtani nem bírja általában, nem arra való.

Az aktív hangszóróban viszont erősítő van beépítve, azért nevezik aktívnak.

2018. júl. 14. 18:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Ertem,,
2018. júl. 14. 19:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezért írtam, hogy ha veszel egy normális hangkártyát, abban van egy 1 wattos előerősítő és az egy fejhallgatónak bőven sok, nálam 30-ra van állítva és sok játékban le kell még vennem a hangerőt.
2018. júl. 14. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!