Melyiket ajánlanátok az alábbi két laptop közül?
Két laptopot közül kb. ugyanannyiért ti melyiket választanátok?
ASUS ROG Strix GL503VM vagy MSI GE63VR 7RE?
Mindkét laptop specifikációja szinte ugyan az:
Full HD-s kijelző,
Intel Core i7-7700HQ-s processzor,
NVIDIA GeForce GTX 1060-as videókártya,
16GB RAM,
1TB HDD plusz 256GB SSD.
Számít valamit a márka ennél a kettőnél?
Esetleg az egyik jobb valamiben vagy valamivel, mint a másik? Esetleg gyorsabb vagy jobb a kijelzője vagy a hűtése.
Vagy tényleg ugyanazok csak két külön márkától és csak rajtam múlik, hogy melyik tetszik jobban külsőre?
Kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre, hogy ti melyik mellett döntenétek.
tudod, hogy döntsd el?
Nézd meg ennek a modelnek meg korábbi modeleknek mikor adtak ki driver frissítést!
Sokat elmond egy cégről, ha régebbi laptopjaikhoz is adnak terméktámogatást, több éves modellekhez, és találsz 2018-as friss drivereket.
Nálam sokat dobna, ha látnám, hogy a gyártóm 2-3 éves laptop modelekhez is ír idei drivert.
Igen, úgy tűnik ugyanolyan szintű laptop mindkettő.
Megnéztem a driverek frissítéseit, egyik sem frissítette őket.
Előző modelleknél megnéztem azon az oldalon, ahol a drivereket lehet hozzájuk letölteni és az újakkal szemben mindkettőnél 2016/2017-esek voltak fent.
Ha játékra kell, akkor felesleges i7-et venni. Inkább normális hűtés kell meg megbízható garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!