Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fm transmitter, vagy autós rádió?

Fm transmitter, vagy autós rádió?

Figyelt kérdés

Telefonról szeretnék zenét lejátszani a kocsiban,lehetőleg bluetooth-on keresztül, viszont nem szeretnék rá túl sokat költeni.

Ezért is gondolkodtam inkább a transmitterben, viszont ezek normális minőségben csak 15k környékén kezdődnek.

Ennyiért viszont már olcsóbb autósrádiók is találhatóak, ezek viszont elég kétesen vannak értékelve.

Szóval akkor most vegyek egy drágább, de jó minőségű transmittert, vagy hasonló árban autósrádiót ami lehet gyengébb minőségű?

Vagy esetleg a legjobb ha többet áldozok egy jó minőségű autósrádióra?

2018. júl. 9. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
én a keddi falupiacon vettem 200ftért fm transmittert ..évekig tökéletesen működik..vagy ha van a kocsidban kazettás magnó akkor ez is jó: [link]
2018. júl. 9. 14:21
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:

Fm transmitter nagxon lutri, hogy milyen, a minőséget meg meg sem említem. Borzalmas.

Ez a kazettás megoldás jobb.

Vagy bluetooth is, arra is van vevő.

2018. júl. 9. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:

illetve amit még nagyon dicsérnek: Xiaomi ROIDMI 3S

ez egyben szivargyújtós töltő és "zenegép" bluetooth-os

2018. júl. 9. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!