Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a Sims 4 origin...

Hogyan lehet a Sims 4 origin ID-t megváltoztatni?

Figyelt kérdés
Felmentem az EA.com-ra, és megtaláltam, hogy hol lehet, de amikor az EDIT fülre kattintottam megkérdezte hogy melyik koncerten voltam először, pedig én semmi ilyesmit nem adtam meg és nem fogad el semmilyen választ.

2018. jún. 29. 11:52
 1/2 anonim válasza:
Szia! Amikor én regisztráltam akkor megkellet adni egy jelszó helyettesítőt (nem tudom jobban megfogalmazni jobban) Akkor ki lehetett választani egy kérdést (pl :mi a háziállatok neve) És gondolom, hogy ez is egy olyan kérdés lehet, csak lehetséges hogy már nem emlékszel arra hogy megadtal volna bármikor is ilyesmit. Én csak erre tudok gondolni... De egyébként miért akarod megvaltoutatni?
2018. jún. 30. 22:04
 2/2 anonim válasza:

Néha annyira utálom az autokorrektet.. 😂

Bocsi, hogy elírtam több helyen is

2018. jún. 30. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!