Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egyfolytába kikapcsol a...

Papics kérdése:

Egyfolytába kikapcsol a monitorom, de nem hiszem hogy elromlott volna. Mi lehet a baja neki?

Figyelt kérdés
Tegnap este használtam utoljára, semmi baja nem volt. Most mindig kikapcsol, és be kell kapcsolni újra de nem úgy mint mindig. 5 gomb van rajta, egy bekapcsoló, kettő hangeroszabajzo, egy menü, és egy ötödik, az nem tudom mi. Nem értem miért de a lényeg az, hogy a hangeroszabajzo gombokkal meg a másik kettő gombbal egy nyomásra be és kikapcsolódik, a bekapcsoló gombbal meg sokadik próbálkozásra. Mindezek mellett ha bekapcsolom úgy néz ki a kép, mintha 2 kép egymáson el lenne csúsztatva, de ezt eddig mindig meg tudtam oldani egy recallal ami a menüben volt, de sajna ha azt megnyomom akkor kikapcsol megint a monitor. Nem tudom mi baja van, de most nincs pénzem másikra, és ez se volt rossz, mert egy 24 colos LCD(sajnos) monitorrol van szó...

2018. jún. 27. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Pedig barátkozz meg a gondolattal hogy az a monitor kampec. Sajnos van úgy hogy egyik napról a másikra halnak meg, vagy épp használat közben mondják be az unalmast. Ha nincs pénzed másikra nem kell venni, el kell vinni szerelőhöz egyenlőre csak megnézetni hogy mi a baja, és hogy javítható és persze azt is hogy mennyibe fájna mindennel együtt. Ha megúszod maximum 10 ezer forintig az egészet akkor érdemes megcsináltatni, de ha nem akkor kell egy másik. Lehet használtan is venni monitorokat, vagy veszel egy használt TV-t amit monitorként is tudsz használni főleg ha a gépedben van HDMI aljzat akkor jobban járnál.
2018. jún. 27. 19:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Lehet valóban az lenne a legjobb, ha lecserélném.
2018. jún. 27. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!