Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Előfordulhat ilyen a QLED TV-nél?

Előfordulhat ilyen a QLED TV-nél?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy ha a QLED TV valamilyen oknál fogva csak egy képnél ragad, akkor ugyan úgy be éghet a képe mint a plazma TV-nél. Lehet hogy hülye kérdés, de mondjuk ha szélesvásznú filmet nézek, vagy a játék szélesvásznú amit konzolon játszok akkor a folyamatos fekete résznél ugyan úgy be éghet a kép?

Értelmes válaszokat kérek, előre is köszönöm

2018. jún. 24. 23:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%

Fekete kép nem tud beégni, és az LCD sem.

Legnagyobb tudomásom szerint a QLED az még mindig nem OLED, hanem LCD, ami nem éghet be.

Vannak összehasonlítások YT-on is, nyugodtan nézelődhetsz.

2018. jún. 25. 00:28
 2/16 A kérdező kommentje:
Értem, csak a QLED TV-re amit vettem, 10 év be égési garanciát adtak. De akkor biztos sehogy nem éghet be?
2018. jún. 25. 00:34
 3/16 anonim ***** válasza:
49%
Azt nem tudom, hogy beéghet-e, de azt igen, hogy a beégés, beéghet és az ugyanúgy szavak egybeírandók.
2018. jún. 25. 00:50
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem látom a kérdésben azt, hogy a szavakat hogyan kell írni. De ha majd érdekelni fog, akkor majd téged kérdezlek róla legközelebb. :D Addig is próbálj meg a kérdésre válaszolni. :) hátha sikerül.
2018. jún. 25. 01:24
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Pedig igaza van, primitív dolog és műveletlenségről tanúskodik, ráadásul életszerűtlen butaság is. Élőszóban sem mondjuk külön. Elemi iskolában az elsők között tanítják, a kérdéseket olvasók számára pedig zavaró, irritáló a butaság.

Lehet, hogy sokan inkább nem is válaszolnak ilyenkor, vagyis magaddal szúrsz ki, ilyen pofátlan, arrogáns hozzáállással. Mint ahogy néha én is elhányom magam és inkább nem válaszolok az ilyeneknek. Most azért írtam, mert különösen arcátlan voltál.

2018. jún. 25. 12:50
 6/16 A kérdező kommentje:
Akárhányszor olvasom újra es újra a kérdésemet, még mindig nem találom benne azt, hogy ezt kérdeztem volna. :S Manapság nem divat a kérdésre válaszolni? Szerintem inkább ez az arcátlanság.
2018. jún. 25. 14:09
 7/16 lencsefőzelék ***** válasza:
86%
Kérdező: egy intelligens ember ilyenkor megköszöni a javítást, és igyekszik legközelebb jól használni. Te viszont felháborodtál másodszor is... Igaza van 5-ösnek, ilyen hozzáállással nem is érdemled meg, hogy bárki válaszoljon a kérdésedre.
2018. jún. 28. 01:28
 8/16 A kérdező kommentje:
Neked mégis sikerült válaszolni, de még mindig nem a kérdésre. Egy intelligens ember egy kérdésnél a kérdésre válaszol, és nem szarrá offolja azt, a tárgytól el térő módon. Tudok gratulálni ehhez. Igazatok van. Ha a válaszhoz hülyék vagytok, legalább ebben ki tudjátok magatokat élni.
2018. jún. 29. 07:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös jól írja.

Én annyit tennék hozzá, hogy a fekete az nem ég bele, olyankor nem világít semmi. Másrészt ha nézel egy filmet kizárt dolog, hogy bármit is olyan sokáig mutassanak. Nem 1,5-2 h-król kell beszélni! Szóval ne ijedj meg, és az olvasók érdekében írd egybe az igekötőket, amikor kell, különben b**znak majd válaszolni!

2018. jún. 29. 08:31
 10/16 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes válasz a sok off után. Köszönöm a segítséget.
2018. jún. 29. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!