Milyen erős egy blackstar ht5 csöves fej egy 40 wattos blackstar ládával?
Várható volt, hogy csak személykedésre futja, ha elfogynak az érvek.
Ezt elfogadom annak, hogy elismered, hogy nekem van igazam.
@19: Atyaég :D :D
Ember, te most komolyan annyira mélyre süllyedtél, hogy nem tudod megkülönböztetni a nyelveket egymástól, vagy azt hiszed, hogy minden nyelv mindent ugyanúgy fejez ki?
Gondolom akkor a gitárnak van érintőtáblája/ujjtáblája is fogólap helyett, hisz millió cikket kereshetek, ahol láthatod a fretboard/fingerboard kifejezéseket.
A számítógépemben meg ki akartam cserélni az anyatáblát, hisz jól jönne egy új motherboard. Ehelyett a hülye eladók valamiféle alaplapot akartak adni... hihetetlen.
Azért nem semmi, el kell ismernem, ehhez tehetség kell :D
"Ezt elfogadom annak, hogy elismered, hogy nekem van igazam."
Nehéz ilyennel tárgyalni, aki látható értelmezési gondokkal küzd, míg én nem tudom nem észrevenni, hogy eddig egy szóval sem cáfoltad az életkoroddal kapcsolatos feltételezésem, kisgyerek. Persze, azt hazudsz, amit akarsz, de azt nem veszed észre, hogy elárulod magad.
A fej az azért fej mert rápakolják a cumót a ládára és attól úgy néz ki mint egy fej de attól még erősítő. Ha pedig csöves, akkor pláne. :-D
Azt hogy mit szól egy negyvenes akármilyen tölcséren aminek Blackstar a neve azt a jó ég tudja megjósolni. Attól is függ mennyire van meghajtva a végfokcső és hogy milyen típusú pentóda, de a kimenőtrafó típusa, impedenciája és az hogy hogyan pofázik vissza neki a tölcsér az is nagyon befolyásolja. Főként kitekert volumén. Ez nem olyan mint egy tranyós ami olyan amilyen és kábé ugyanazt kapod minden cumóra dugva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!