Mennyi esély van rá hogy egy gitárerősítő az ebayről épen megérkezik?
Ehhh, azt hiszem, az eddigi válaszokat nyugodtan figyelmen kívül is hagyhatod. Sajnos nekem nincs ebayes tapasztalatom, szóval én sem tudom a választ - bár legalább én nem írok be valami marhaságot. Mindenesetre egy egyszerű google kereséssel sok írást találhatsz a témában:
- [link]
- [link]
- [link]
stb stb...
Semmi garancia nincs.
Nekem volt olyan, hogy egy 1000Ft-os cucc nem jött meg egy 99%-os eladótól.
A másik meg az, hogy hogyan csomagolja be, mert dobálják össze-vissza a cuccokat a postán pl., na erre sincs garancia.
Az ebay csak egy online felület, ez még nem jelent semmit.
Minden az eladón múlik, hogyan csomagolja be, milyen szállítási módot választ.
És igen, van esélye, csak te se a legolcsóbb szállítási módot válaszd. Nekem jött már meg 3 kHUF értékű többsávos digitális hangrögzítő is, sérülés nélkül.
De jött már tablet kijelzőtől a projektorlámpáig sok minden, amik mind ideértek sérülés nélkül.
De ha nem érkezik meg, arra például van garancia.. :D kárpótol a paypal
Én nemrég gitárt rendeltemt, semmi baja nem volt. Kérdezz rá az eladónál, hogy a csomagküldő amit használ vállal-e felelősséget a cucc sértetlenségéért.
Nekem eddig az Ebay-ről minden hibátlanul megjött.
De pld az Amazon kétszer is átvert, vagy is az eladó és az Amazon nem tett semmit.
Az Ebay-ről ha lemondod a vásárlást vissza kapod a pénzed. Az Amazonnál még a garanciát se érvényesítik.
A Wish pedig lassú, néha gagyi de olcsó "😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!