Media markt megbízható bolt?
Figyelt kérdés
Fényképezőt szeretnék venni. Van aki azt mondja jó a media markt, van aki azt mondja inkább külön erre való boltba vegyem. A media markt az jó termékeket árul?2010. jún. 16. 20:38
1/5 anonim válasza:
Én a Médiában vettem egy olympus gépet másfél éve és semmi gond nincs vele. A bolt is korrekt szerintem, legalábbis nem volt eddig rossz tapasztalatom velük.
2/5 anonim válasza:
Szerintem, igen. Ott vettük a laptopomat, a nyomtatót, a számítógépes kellékeket is általában onnan szerezzük be. És, igen a fényképezőgépet is ott vettük meg (tulajdonképp 3 fényképezőt is ott vettünk, igaz abból az egyik valóban tönkre ment, de szerintem az nem az áruház hibája). Igen, tényleg megbízható bolt, többek közt azért is, mert segítőkész, kedves eladók segítenek a választásban. Remélem segítettem, egy kicsit.
4/5 anonim válasza:
Megbízható, a garanciával sosem volt gond. Viszont picit tényleg drága. Az eladók szívesen segítenek, persze képességeinek megfelelően. Természetesen nem tudnak olyan szintű segítséget nyújtani, mint egy erre szakosodott eladó egy szaküzletben. De ha konkrét elképzeléseid vannak és otthon kinézted, mely típusok jöhetnek szóba, ez nem jelent gondot.
5/5 anonim válasza:
Nem. Legalábbis a békéscsabai nem. Szemetek nagyon, nem vevőcentrikusak. Vettem valamit, amiről kiderül, hogy nem jó. Nem akartam ugyanabból egy másik szart, mondtam adják vissza a pénzem. Persze nem adták, hanem adtak egy másik szart. Többet az életben nem vásárolok ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!