Elektromos roller 10km helyett csak 4et bír, miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem 70ezer forintért egy Archos Bolt V3 Elektromos rollert és azt írták mindenhol hogy 10-12km-t bír az akksi,de nekem az első használatnál (fullra töltött aksival) 4km-t bírt,sík terepen mentem ahogy írták hogy kell semmi emelkedő,hallottam már mástól is hogy 4kmt bír de akkor miért írják 10nek? Ezzel vissza lehet vinni az üzletbe? Érdemes is vissza vinni?2018. jún. 7. 20:43
1/4 anonim válasza:
50 kilós emberrel bír 10km-t, 100 kilóssal meg 4-et, stb.
2/4 A kérdező kommentje:
67 kiló vagyok
2018. jún. 7. 22:37
3/4 anonim válasza:
"The battery life may vary based on different factors such as the weight of the user, the speed and the slope." - a sebességről még nem volt szó. Talán ha lassabban mész, többet bír.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen igen a leggyorsabb fokozaton bír 4km-t megpróbálok lassabban menni vele,köszönöm a válaszokat
2018. jún. 7. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!