Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megoldani hogy...

Hogyan tudom megoldani hogy működjön az egér xbox (one) -on?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy xbox one-t, és összedugtam egy billentyűzettel ill egy egérrel. A billentyűzet jól tette a dolgát, viszont az egér nem. Nézegettem videókat, de annyit értek mind csöcs a bikán. Mi lehet a baj? :=/
2018. jún. 5. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Pl. ezzel:

[link]

Nem tudok róla, hogy az XBox firmware natívan támogatna egeret.

2018. jún. 5. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Magától nem támogatja, mert sokkal gyorsabban és jobban lehet vele játszani kontrolleresek ellen. Kell hozzá egy átalakító pl amit az előttem szóló is linkelt. Csak azt nem fogom soha megérteni minek vesznek az emberek konzolt ha egérrel és billentyűzettel akarnak játszani.
2018. jún. 8. 08:30
 3/3 anonim ***** válasza:
A konzol egy nagyon olcsó „gamer-pc” (a videokártyám többe került, mint az egész XBox One S). Én általában elvagyok a kontrollerrel, de ha FPS-szerűséget játszom, akkor azt inkább PC-n teszem, egyszerűen nem áll rá a kezem, még olyan light-os játékok esetében sem, mint pl. a Fallout 3-4. Pedig szép a „nagytévén”, de csak átülök a PC-m elé...
2018. jún. 11. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!