4G jelerősítés?
Figyelt kérdés
4g netet használok itthon a házban is, s bent gyakran csak a 3G érhető el, míg kint szinte hasít. Létezik valami antenna, amit a tetőre rakok, akkor lesz 4g bent a szobában is? Én nem találtam, lehet rosszul keresem.2018. máj. 30. 18:23
1/10 anonim válasza:
Mivel használod azt a 4g netet? A wifi hotspotok többségén van antennacsatlakozás, és lehet is kapni hozzá antennát.
2/10 A kérdező kommentje:
4g képes telón.
2018. máj. 30. 21:47
3/10 A kérdező kommentje:
Telenor Hello data
2018. máj. 30. 21:47
4/10 anonim válasza:
Telefonon nem tudsz jelet erősíteni.
Próbálj meg otthonra beszerezni egy hotspotot.
Nekem ilyen van:
Az ablakban lóg, ott mindig van stabil 4G. 2 telefon, 2 pc, és egy kamera működik róla.
Amúgy nincs otthon vezetékes internet és wifi?
5/10 A kérdező kommentje:
Hát az volt, épp most köttettem ki, ez a lassú ADSL van csak errefelé, ami ráadásul irgalmatlan drága is. Majd, ha fejlesztik, amire nem sok esély van, talán visszaköttetem. Mondjuk így sokkal jobb, hogy nincsenek vezetékhegyek.
2018. máj. 31. 01:06
6/10 A kérdező kommentje:
S köszi a választ.
2018. máj. 31. 01:06
7/10 A kérdező kommentje:
De várjál, ez 100GB keretes, az enyém meg korlátlan.
2018. máj. 31. 01:08
8/10 A kérdező kommentje:
Vagy veszek egy 4G képes routert, amiben van antenna csatlakozás, s úgy talán megoldódik a probléma. Csak félő, hogyha a kártyát átrakom a telefonból a routerbe, akkor szépen szerződést bontanak velem a Telenorék, amit nem szeretnék, mert egyébként jó a szolgáltatás.
2018. máj. 31. 01:15
9/10 anonim válasza:
Én csak a routert ajánlottam, az már mindegy, hogy milyen tarifacsomaggal használod.
Én nem rég adtam el egy olyat, mert lejárt a 2 év hűség, és újabb 2 évhez adtak egy másikat, de azt bontatlanul eladtam.
Nézelődj vaterán, jófogáson, elég sokat árulnak.
10/10 anonim válasza:
Egy elég régi trükk, hogy a modemet/készüléket egy vaslavórhoz teszed, ennek a "gyújtó" pontjába megfelelő irányba fordítva elég jól fel tudja erősíteni a jelet. Persze kísérletezni kell vele, hogy a legjobb, de egy rublikát simán erősíthetsz ezzel a trükkel, ez akár +5-10 mbps sebességet is jelenthet. És a legjobb, hogy bármilyen készülékhez használható. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!