Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Asus laptopok milyenek?

Asus laptopok milyenek?

Figyelt kérdés

[link]

Erről vélemény valakinek? Milyen?

2018. máj. 23. 08:40
1 2
 1/15 szántóvető ***** válasza:
100%
a gyenge proci megfolytja az egész gépet.megveszed és szidni fogod.
2018. máj. 23. 08:52
 2/15 anonim ***** válasza:
38%

Tényleg lassú, mert a Windows elég rosszul optimalizált rendszer. (Android, Linux gyors ilyen hardveren, de azok meg funkcionálisan kevesek). Asus notebookjaim vannak mostanában. A véleményem az, hogy olcsón egész jó hardvert pakolnak a gépeikbe (minőségi a proci, chipset, memória, háttértár, LCD panel is) , de a notebook ház, összeszerelés minősége gyalázatos.

Mondjuk nekem ez nem túl nagy baj, mert erre nem vagyoj igényes, de tök más szintű házban van egy 2-szer annyiba kerülő ugyanolyan belső hardvereket tartalmazó üzleti Dell vagy HP noti. Faterom szerint a notimra csak rá kell nézni és látszik, hogy egy kalap sz... Neki cége minőségi üzleti notikat ad.

2018. máj. 23. 09:14
 3/15 anonim ***** válasza:
46%
Ennyi pénzért ez egy korrekt kis gép, de nem tudom mire szeretnéd használni. Nyilván vannak erősebb Asusok, de egy ROG minimum 3-4-szer ennyibe kerül.
2018. máj. 23. 09:34
 4/15 anonim ***** válasza:
49%

Maga a konstrukció viszonylag gyenge, amit választottál, persze az sem mindegy, mire szeretnéd használni. Internetezésre ok, komolyabb programokra gyenge. Árához képest azért nem rossz.

Merevlemez baromi kicsi, a 64 gigából kapásból 20-at elvisz a win a megfelelő működéshez, és ennél kb már nagyobb pendrvieok vannak forgalomban...

Videókártya gagyi, ram meg proci a mindennapi használatra elmegy, komolyabb dolgot ne akarj vele.

Ha általánosságban az ASUS márkáról beszélünk, akkor én csak ajánlani tudom, a gamer gépeik nagyon profik. Nekem szimpla kis laptopom van, irodai jellegű, de nyolc év után is tökéletesen működik, pedig én napi szinten nyúzom kvázi asztali gép helyett, játékkal is gyötröm. Nyilván már köhög időnként szegény, gyorsan melegszik, de még mindig jól használható gép.

Úgyhogy a márkát merem ajánlani, de ha hosszú távra szeretnél gépet, akkor a fentinél érdemes kicsit többet belefektetni.

2018. máj. 23. 09:34
 5/15 anonim válasza:
46%
Anyukámnak volt asus laptopja. Fél év után szétverte :D pedig nem az a tipikus idegbeteg fajta :D
2018. máj. 23. 09:42
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

"Erről vélemény valakinek? Milyen?"

Asztali dísznek kiváló.

Ha használnád is, arra nem az igazi.

2018. máj. 23. 09:48
 7/15 A kérdező kommentje:
munkagépnek venném. csupán az adobe photoshop lightroom, photospace lenne rajta+avast! vírusírtó
2018. máj. 23. 11:28
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem ajánlott:

[link]

2018. máj. 23. 11:31
 9/15 anonim ***** válasza:

Munkagépnek Macet vesz minden fényképész, mert akkor megkiméli magát a Windows miatti állandó bosszankodástól. 275 ezres Macbook Air is teljesen jó már. 13 Euro havonta az Adobe CS Fényképezés előfizetés (Lightroom, Lightroom Classic, Photoshop, 20 GB Adobe tárhely).

Így minden legális, és szépen műkődő. A költségeket leírja simán egy esküvői fényképész is.

2018. máj. 23. 11:39
 10/15 A kérdező kommentje:
ja csak nekem nincs 275ezrem egy macre ><
2018. máj. 23. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!