Képes egy G-Shock ellenállni egyes szakmák/munkák mostoha körülményeinek?
Figyelt kérdés
Képeken egyes helyeken láttam, hogy katonák vagy akár tűzoltók kezén bevetés közben is G-Shock van. Képes lehet akár tűz közelében, a magas hőfoknak és valamilyen szinten a lángoknak is ellenállni viseléskor munka közben? A sárnak és a víznek, és nagyfokú nyomásnak, és a folyamatos igénybevételnek?
Ezek tényleg ennyire kemény órák?
2018. máj. 21. 15:00
1/4 anonim válasza:
Az átlaghoz képest magasabb a tűrésük, bár a hőmérsékletre nem ennék kefét.
2/4 anonim válasza:
Ne olyan atombrobbantás-biztos krumpliként képzeld ezeket, ahogy írod. Az átlagos fizikai eseményekből többet el kell viselnie, de azt kétlem, hogy a tűzoltó a vastag tűzálló ruhára kívülre fűzve viseli. Pl. az enyém leírásásan szerepel, hogy 60 fok felett károsodhat.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez valóban benne van, de nem egy angol nyelvű fórumon láttam kommentekben, hogy szoktak tűzoltók bevetésen G-Shock-ot használni. Ezért ötlött fel bennem, hátha valakinek vannak tapasztalatai az óra strapabírásával, vagy mi az amit "túlélt" vele (mégha nem is tüzet).
2018. máj. 21. 19:32
4/4 anonim válasza:
hi nekem is g shockom van és kemény strapának teszem ki. ebben voltam több spartan racen, ahol sár hideg víz, minden került rá. ez mellett ebben dolgozom, ahol szintén kapja az ütéseket, emulzió oldatot. És tökéletesen működik. először egy olcsóbbal kezdtem, gd 120 mb, de már látom, nyugodtan lehet befektetni egy drágább shockba, pl rangemanba mert ezek tényleg birják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!