Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Indavideón ha szeretnék...

Indavideón ha szeretnék valamit nézni, nem engedi, és egy szöveget ír ki (lent) Miért van ez?

Figyelt kérdés

"Úgy tűnik ön külföldön van, vagy az internet kapcsolata fut átkülföldi közvetítőn. A kért tartalom egyelőre sajnos nemérhető el Magyarországon kívülről."

És csak pár olyan videó van amit megenged nézni! Közben a fentírottak közt semelyik se igaz! Volt olyan is, hogy még tavaly elnkezdtem egy animét nézni, aztán utánna 3 hónappal gondoltam hogy folytatom, de aztán rájöttem hogy jobb lenne az elejétől megnézni, és nem engedte, és megint azt a szöveget írta ki! Pedig teljesen ugyan azon a helyen voltam!! Miért van ez? :c

2018. máj. 19. 19:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!