Iskola WC-kben miért nincsen fustjelzo?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy iskolaban, a wckben miért nincs fust jelzo? Bevallom, én is szoktam iskolaban cigizni és vapelni is, csak kiváncsiságbol kérdem, mi az oka annak hogy a termekbe tesznek, és a wckbe nem? Kevesebb az eselye hogy a terem gyullad lángra mint hogy valaki rágyujtson a wcben.2018. máj. 16. 23:35
1/7 anonim 

válasza:

Nálunk volt, de tönkre tettèk, így csak egy csúnya, "agyonvert" dísz volt a plafonon. Gondolom nálatok rèszben spórolás, rèszben pedig hasonlótól tartanak.
2/7 Metionin 

válasza:

Én voltam több középsuliban is, ahol volt.
3/7 anonim 

válasza:

1. Mert pénzbe kerül.
2. Senki nem írta elő.
3. "A nagyapámnak se vót."
4. A vécé valóban nem szokott kigyulladni.
5. Cigifüstre a legtöbb amúgy sem érzékeny.
Mondjuk az utóbbit simán meg lehet oldani, ha Kanadából szereznek be füstjelzőket. Itt, főleg Torontóban, iszonyú nagy a tűzpara, minden lakásban két-három tűzjelző van, és olyan érzékenyek, hogy szó szerint már attól üvölteni kezdenek, ha pl. szalonnát pirítasz, vagy ha a fürdőszoba ajtaján kicsap a gőz. Persze érthető, mert volt itt egy-két tragikus tűzeset, amikor valami belső-ázsiai nyomoronc tüzet rakott a felhőkarcolóban, és tucatnyian haltak meg miatta.
4/7 anonim válasza:
Nálunk van az egyetemen, mert az egyik oktató odajárt cigizni, és a korábbi "tilos a dohányzás" felirat (amit szintén miatta tettek ki :D ) nem tartotta vissza..
5/7 anonim 

válasza:

Igen Torontóban a lakásokban is van pár darab.
6/7 anonim 

válasza:

Jelentsd fel őket, jól megbüntetik a sulit és bezárják :D:D:D:D:D:D
7/7 A kérdező kommentje:
Oh értem, koszi!
2018. máj. 17. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!