Lehet nevet változtatni a gyakori kérdesekben?
Ahogy a kérdéseden látszik, a mostanit sem használod.
Szégyenled a régit?
Gondolom privát üzenet írásnál látszik a neved. Nekem is így volt, de sajnos csak az új fiók regisztrálása tudott segíteni.
Már elég idegesítő volt, hogy amikor valaki írt privátot, én meg válaszoltam rá, már azonnal jött egy jelölés Facebook-on :D
Szóval új fiókot kell csinálni, hogy ezt elkerüld.
Törölni fogom mert apám össze veszet mindenkivel ocsmányul beszélt.
Az új nevem Guns n Roses akit érdekel
Facebookon jelölés...? :D Na hát az sem normális dolog, hogy valaki itt a polgári nevét adja meg fórumos névként.
Ide valami nick kell, vagy frappáns, vagy nem, tökmindegy, de az ilyen fórumos jelenlétnek nem szabad hogy köze legyen a privát szférához.
Egyetlenegyszer adtam ki a valós adataimat valakinek, eleinte nem volt semmi baj. De aztán itteni, facebookos és gmailes letiltás lett belőle...
#5 Kb 12 éves lehettem amikor regisztráltam, és azt kérdezte mi legyen a név, én meg beírtam nevem 😅
Azóta semmi valós adatot sehova, ez a fiókom kb 2 éves, azóta csak ezt használom, legalább innen nem látják a nevem. Bár volt haszna is, hogy igazi nevet adtam meg, mert azóta is megmaradt pár jóféle lány ismerős.. 🙄😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!