32gb elég iPad-en egyetemi jegyzeteléshez, tankönyvtároláshoz vagy 128gb-os kellene inkább?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 11:48
1/8 anonim válasza:
Szerintem elég a 32 GB. Főleg, ha használsz dropboxot.
2/8 anonim válasza:
Elég a 32 Gb-os, billentyűzetet vegyél hozzá.
3/8 A kérdező kommentje:
Apple pencilt szeretnék venni :)
2018. ápr. 30. 12:22
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
A képen nem az látszik, de magyar ékezetes.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot :) Volt régen billentyűzetem, 1-2x használtam, nem igazán jött be. + Van MacBookom is, inkább tényleg jegyzetelésre kellene (ábrarajzolás, mellé magyarázat,...) most iPad.
Igen, az új iPadet néztem ki, csak vacak, hogy 32 és 128 gb van csak. Ha lenne egy köztes 64 akkor nem gondolkodnék.
2018. ápr. 30. 12:33
8/8 anonim válasza:
Felesleges nagyobb, 1 TB OneDrive elég mindenre (jár diákoknak Microsoft szoftverek mellé állam és MS közti szerződés alapján), leszinkronizni egyszere elég 20 GB is bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!