Melyik megbízhatobb és jobb márka, ha TV-t vagy Monitort szeretnék venni?
Figyelt kérdés
LG vagy Samsung2010. jún. 13. 17:32
1/7 anonim válasza:
LG
samsungot a büdös életbe nem veszek többet, az összes különféle terméke amiket eddig vettem, hamar beadták a kulcsot, és szervizben nem cserélik ki, rám mutogatnak.
más márkájú termékekkel negyedennyi gondom sem volt.
2/7 anonim válasza:
LG annak még a menüje is barátibb!
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket
2010. jún. 13. 18:12
4/7 anonim válasza:
Hát nekem egy LG monitor halt meg 2 év után (CRT), de már uj korában is olyan sötét volt a kép, akár mit is csináltam vele.
LG hifim szintén meghalt (a végfok része, de ezt olcsón tudtam javítani)
Barátnőm LG hifijének a PWM tápja meghalt (az viszont konstrukcióhibás !!! LM-1040)
Samsungot nem ismerem.
F20*
6/7 anonim válasza:
Nekem pont ez a két márka a kedvencem.:) Lcd TV-m Samsung, nagyon jól és megbízhatóan működik évek óta, a monitorom szintén Samsung, évek óta és tökéletesen fut, videóm LG, ezer éves és még mindig hibátlan.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!