Tudtok jó notebookot ajánlani 70. 000 forint alatt? (max 75. 000)
Figyelt kérdés
Gondolkodtam hogy kéne vegyek egyet,de nem tudom,hogy milyen márkájút vegyek,vagy milyen fajtát.
A válaszokat előre is köszönöm!!😇
2018. ápr. 27. 21:04
1/4 anonim válasza:
Használt Hp 8570p, az újak közül nem kapsz normálisat ennyiért
2/4 anonim válasza:
Dell-ek között nézegess. Nekünk bevált.
3/4 anonim válasza:
Egyet biztosra mondok: Újonnan ne is keress ennyiért. Fogsz találni, de abban semmi köszönet nem lesz. Használt gépek közül érdemes válogatni, igényeidtől függően. Tudom ajánlani például a Lenovo ThinkPad X szériát. Kicsi, gyors, megbízható, és a maga kategóriájában még szép is. Vagy ott a T széria is, amik nagyobbak, erősebbek. Továbbá nézhetsz HP-t és Dell-t is, ezekről viszont tapasztalat hiányában nem akarok mondani semmit.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!