Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Telekomos médiabox Tvvel...

Telekomos médiabox Tvvel összekapcsolás?

Figyelt kérdés

Vettem egy tvt mar egy hete es nem tudok adast nezni ugyanis hdmi kabellel osszekotom resetelni kell a mediaboxot h 20mp re eszlelje a tv aztan pedig kikapcsol. Ja és hozza teszem hogy az alatt a 10-20mp alatt míg észleli akkor sincs semmi kép csak írja h észlelve.

Xboxot egybol felimserte. Mi lehet a problema??

#médiabox #Telekom #hdmi kabel összekapcsolás #tv osszekotes telekomos mediaboxal
2018. ápr. 23. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy hét kevés volt felhívni az ügyfélszolgálatot?
2018. ápr. 23. 04:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából tökre elvoltam a youtubal meg minden massal és most jött ram ez a tevezhetnek, nem csak nem akarok fel orakat dudolasokat hallgatni és ha valakinek is volt ilyen gondoltam itt leirja
2018. ápr. 23. 17:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Gondja*
2018. ápr. 23. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!