Melyik magyarországi bankot ajánlanátok szívesen általános lakossági számlavezetésre? (gondolok itt legkisebb számlavezetési díjak stb, nem lehúzos, mint az otp)
Nekem OTP van, igazából maximálisan megvagyok elégedve a díjakkal ezért sem szoktam különösebben figyelgetni.
Utoljára tavaly néztem meg, a legjobb ajánlat az -400Ft/hó volt díjakat illetően.
Ennyit meg nem ért nekem az, hogy most mindenhol mindent cseréljek le.
Nekem a CIB online számlacsomagja vált be, biztonságos a hozzáférés, ingyen utalok, leginkább online fizetek, szóval nekem ez megfelel, a csomag már kifutott, aki nem váltott, azoknak megmaradt, de vannak újabb csomagok is, az egészhez igénybe lehet venni utazási védelem utasbiztosítást, aminek kedvező éves díja van, én szeretek utazni, így nekem ez nagyon megéri.
Egyébként a saját pénzkezelési szokásaidat figyelembe véve válassz, elsősorban csomagot, aztán ha több banknál is van hasonló, akkor hasonlítsd össze a különböző pénzintézetek ajánlatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!