Hogyan lehet átállítani a Google Playben az országot hogy le tudjak tölteni egy appot?
Figyelt kérdés
Le kell töltenem egy banki applikációt de nem engedi mert "nem elérhető az orszagodban"
Hogy tudnám mégis letölteni?
2018. ápr. 20. 01:06
1/5 anonim válasza:
Regisztráltál a gugli pléjben??????
HOGYAN?????
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, melyik részét nem érted?
" Nem elérhető az országodban"
Hiába akarsz átállítani bármit is
3/5 anonim válasza:
Általában a telefon nyelvét/régióját kell átállítani, akkor menni szokott. Ha nem megy, akkor keress olyan kiegészítőt a böngésződhöz, amivel le lehet tölteni .apk fájlokat ("apk downloader"). Ezt másold át a telefonodra és telepítsd fel.
4/5 anonim válasza:
Még egyszer megkérdem:
REGISZTRÁLTÁL A PLAY-be?
Vagy csak simán megadtad a google fiókod bejelentkezését.
Abban meg ugye tévedésből sincs benne, hogy melyik országban lax.
UGYE NINCS???
IDIÓTA TROLL VAGYOK ÉS BAROMSÁGOKAT KÉRDEZEK.
Ja nem.
5/5 A kérdező kommentje:
Amerikaban vasarolt, amerikai sim kartyas telefonrol AMERIKABAN sem tudom letolteni, mivel a google fiokom adatait hasznalja.
Sehol nem irtam, hogy a Google Playbe regisztraltam, jesszus...
Ez a belekotes meg szanalmas, hogy "melyik reszet nem erted"...
2018. ápr. 22. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!