Venni szeretnék egy 200k értékű mobilt részlet+tarifa,2 éves hűséggel, fizessek be 140k-t plusz havonta 15k, hogy mi van? (telenor)
Egyszerűen nem tudom felfogni. De a kolléga is csak azt adta magyarázatul, hogy régebben az ügyfelek elvitték az "ingyen" telefont, a havidíjat meg nem akarták fizetni... na meg, hogy a 4 havidíjat majd levonják...
A történet:
Venni szerettem volna egy új telefont.
(Kerekítek) kb 200kFt értékű készüléket úgy lehet vásárolni részletre plusz 2 év hűségre, hogy fizessek be kb 140kFt-ot plusz két évig havonta kb 15ezret.
Ez nekem magas.... Fél milliót egy előfizetéses telefonért, egy telefonért?!
A havi 10-15ezret be tudom vállalni, de ha már lenne ennyi fölösleges pénzem, akkor be se mentem volna a telenorba...
Lassan 4 éve ügyfelük vagyok (igaz, hogy a legkisebb csomagban), de akkor sem jár semmi kedvezmény?
Más szolgáltatóknál is így van?
Ennyi erőből 0% thm-re is vehetsz telefont :D
Én úgy vettem 150 ezerérért. Ugyan ez ha Teenornál vettem vlna nem 150 ezret fizetnék vissza 10 hónap alatt hanem 2 év alatt a dupláját. Köszönöm nem
" úgy lehet vásárolni részletre plusz 2 év hűségre"
Gondolom az előfizetése összege nulla Ft, nem igaz?
nem értem :D
mi fél éve hoztunk el egy telót, ott helyben nem kellet fizetni, kaptunk rá ha jól emlekszem 60-80 ezer kedvezményt , és 10 hónapig kell fizetni a teló részleteit+ a tarifa csomag 2 hűséggel
(10 hónapra vettük , de asszem 6 től 22 ig lehet választani)
Lehet, hogy nem megfelelően fejeztem ki magam.
Az húzott fel, hogy ha lenne annyi pénzem, amennyit elkérrnek előlegbe, akkor nem vennék részletre telefont. Na meg, hogy ha előlegben elkérik a készülék árának kb 70%-át, akkor miért olyan magas a havi törlesztő.
Ez lehúzás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!