Miert megy el az aram, ha megy a mosogep?
Ha elinditom a mosogepet az egesz lakasban elmegy az aram ,es kb 20 percig vissza se lehet kapcsolni,mert kiugrik a gomb (kint a lepcsohazban van biztositekszekreny,amiben ha kint van a gomb vissza KELLENE nyomni,hogy legyen aram) ...
220-230V fogyasztasu a mosogep (legalabbis ez van rajta)
Gondoltam arra is ,hogy a furdoszobai konnektorral van valami,ert megprobaltam a szobambol hosszabbitoval megoldani,de ugy sem jartam sikerrel.
Azért megy el az áram és azért nem tudod visszakapcsolni mert nagyobb az áramfelvétel mint amennyit a megszakító enged.
Ezt okozhatja a mosógép is, de lehet valahol zárlat.
#1 - 1000 éves biztosítékszekrényünk van ,konkrétan semmi sincs sehol,csak kosz. A gombon van valami ,de úgy néz ki mintha valaki szándékosan szétkarcolta volna és olvashatatlan.
#2 - Csak egy ideje van így,eddig kb 6évig nem volt ilyen probléma,esetleg van rá valami megoldás?
És azt honnan tudom,hogy zárlatos e a gép?
Ha ledobja az áramot egy idő után vissza tudom kapcsolni (ha kihúzom a hűtőt,mikrót stb) és folytatja a mosást. Ma "csak" 3x csapta le mire lement a mosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!